Betaalbare accu voor elke portable zakkennaaimachine

De NP-7A + 300 watt Lithium ion Accu is een unieke set. U Hoeft niet meer met 12 volt DC machine “erbij” aan de slag. U kunt zonder aanpassingen uw standaard NP-7A of andere portable zakkennaaimachine aansluiten en gebruiken. 

Accu voor gebruikt met elke portable zakkennaaimachine

De accu is een unieke accu en maakt een “Pure sine wave” oftewel de ingebouwde omvormer kan omgaan met apparaten met een motor.

Met een zakkennaaimachine met een motor van bijvoorbeeld 90 Watt zit u ruim onder de 300 Watt capaciteit. U kunt in dit geval 2 uur tot 2,5 uur – continue! – naaien met een volle accu (afhankelijk van de omstandigheden)

Ideaal voor veldwerk! 

U moet gronddoek installeren of klimaat netten aan elkaar zetten. Met deze accu bent u vrij om te gaan waar u wilt. Ook kunt u makkelijk bijvoorbeeld een 2e accu aanschaffen en deze achter de hand houden of op te laden tijdens het werk.

Optioneel zonnepaneel voor extra duurzaamheid
Met het optionele zonnepaneel van 60 watt  kunt u de accu – zelfs tijdens gebruik- en natuurlijk met een zonnetje bijladen of in zijn geheel opladen. Even geen zon? Dan kan de accu natuurlijk ook via de “gewone” oplader opgeladen worden. Ook is er de mogelijkheid om via de “nieuwe” USB-C PD 60 watt USB port de accu bij te laden van een externe bron.

Zonnepaneel voor het bijladen en opladen terwijl u ermee werkt

Mobiliteit 
De accu is klein genoeg om bijvoorbeeld in een luchtige rugzak te passen. Hierbij is het wel belangrijk dat de ventilatoren voor de koeling van de accu vrij te kunnen draaien. met deze opstelling bent u dus helemaal hands free!

Andere aansluitingen

De Accu heeft in totaal 5 verschillende soorten poorten, zodat je vrijwel al je apparaten van stroom kunt voorzien. Hij beschikt niet alleen over het 300W stopcontact, maar heeft ook een 120W 12V aansluiting (zoals ook in de auto te vinden is), die perfect is voor bijvoorbeeld een koelbox. De Power Station beschikt ook over alle soorten USB-uitgangen die je nodig hebt om je smartphone, tablet of zelfs USB-C PD-laptops op te laden. Ook heeft de accu een duidelijk leesbaar display waarop je kunt aflezen hoever de accu gevuld is. Ook kun je zien hoeveel Wattage het zonnepaneel op dat moment afgeeft. Zo kun je de beste positie kiezen om het paneel te optimaliseren. IS je telefoon leeg? Dan kun je deze dus ook tegelijkertijd opladen.

Een duidelijk en overzichtelijk informatie display

Specificaties Accu:

  • 300 Watt
  • Capaciteit: 175wh AC capaciteit.
  • Pure Sine Wave
  • 5 aansluitingen
  • Optioneel zonnepaneel van 18Volt / 60W aan te sluiten om duurzaam op of bij te laden.


Designed in the Netherlands
Bij zoveel technologie is het belangrijk dat er aan van alles is gedacht. Daarom is deze accu ontworpen in Nederland. Dat geeft een betrouwbaar en veilig gevoel immers, met zoveel krijgt in een doosje moet je niet sollen.

Interesse? Neem direct contact met ons voor prijs de de onderdelen en de eventuele levertijd als deze niet voorraadig is.