Asbest zakken Dichtnaaien (zakkennaaimachine)

_DSC1177Met een portable zakkennaaimachine zoals de Newlong NLI NP-7a  kunt u naast allerhande zakken ook zakken voor asbest dichtnaaien. Denk hierbij aan de slurf van een Big Bag of het sluiten van Speciale puin zakken zoals die van asbest. Het materiaal kan meerdere malen worden gevouwen om een goede strakke sluiting te verkrijgen. De naden kunnen eventueel met plakband overtaped worden zodat nagenoeg een sterke sluiting ontstaat die niet openvalt en de omgeving niet kan besmetten.

Zakken gevuld met asbest puin materiaal kunnen daarnaast ook worden gestapeld tijdens het vervoer zonder kans op lekken van het materiaal doordat de zak omvalt of anders gepositioneerd wordt tijdens vervoer. Er is in vergelijking met alleen het tapen of dichtplakken van zakken dus een minimale kans op contaminatie van de omgeving tijdens vervoer.

\newlong_industrial_np7a_strip_BSE

  • Alle informatie over de Newlong NLI Portable zakkennaaimachine klik hier
  • gemakkelijk in gebruik
  • Japanse robustheid
  • Bag Sewing Europe levert ook oplossingen zoals: Een naaimachine met accubelt
  • Toebehoren (zoals een Spring Balancer) Gewichtloos werken op locatie
  • Nagenoeg onderhoudsvrij in gebruik
  • voldoet volledig aan CE richtlijnen voor veiligheid.

button_neem_direct_contact_op

zakkennaaimachine_icon