Newlong DS-11 (no feed) Hi-Speed zakkensluiter

Newlong DS-11 (alternative Doboy D95De oplossing voor het sluiten van zakken van melkpoeder producten.

De Newlong Ind. DS-11 is het paradepaartje onder de zakkennaaimachines voor gebruik met papieren zakken. Het is niet alleen een alternatief voor de Doboy D95 maar ook het grote broertje van de DS-7c . Met haar ingebouwde oliebad en dubbele power drive feeds (het transport middels continue draaiende rollen in plaats van feeddogs) laat het de zakken nagenoeg onbeschadigd in tegenstelling tot standaard feed dogs op de diverse andere Industriele naaihoofden. De naald draad in epilcyclische draaiingen als de zag wordt getransporteerd door het naaihoofd. De zak wordt minimaal beschadigd.

Deze machine is uitermate geschikt als onderdeel van gecombineerde heatsealing of (hotmelt) tape over sewing of taping en sewing. De meest betrouwbare manier om sifting en contaminatie tegen te gaan. De machine is standaard tevens voorzien van een pneumatische guilletine crepe tape mes. 

Reparaties
ds_11_system
Het vervangen van de interne timing belt in de machine is verbetert ten opzicht van de ds-7 series. De mainshaft hoeft nu niet meer verwijderd te worden om een nieuwe timingbelt te plaatsen (dit in tegenstelling tot de DS-7 series waa dit wel het geval is). Het oliebad zorgt voor minimale wrijving en optimale smering van onderdelen.

 

newlong_ds11_productionline

Newlong Industrial DS-11 naaihoofden aan het einde van de productielijn in Japan. De Newlong is de verbeterde ideale vervanger voor de Doboy D95.

Voordelen op een rij:

 • Ultieme machine om sifting (het lekken van materiaal door openingen van de naald en bovenkant in de zak) en het lekken en contaminatie van het product tegen te gaan.
 • Ideaal voor stoffige producten met name melkpoeder, cement, kleefstoffen en andere poeders.
 • Diverse mogelijkheden voor het sluiten van de zak zoals: hotmelt tape over de steek heen, zak sealen en dan naaien, crepe tape en naaien tegelijk, toepassing van Filler Cord (geen speciale onderdelen vereist)

melk_poeder_zak_naaien

Enkele voordelen ten opzichte van de doboy D95 en de DS-7A en C series:

 • 2 lagers gebruikt voor de needle bar connection link voor meer stabiliteit.
 • Needle bar Rocker arm wordt beschermt met een kap dat veiliger is en meer bescherming bied tegen stof.
 • Actieve boden en onder roller feeds
 • Olie bad smering ten gunste van Loooper Rod systeem.
 • Interne feed roller Timing Belt
 • Olie pomp systeem van de Portable Np7a toegepast.
 • Filler cord van standaard toegepast worden (geen speciale bestelling)
 • Timing belt is makkelijk te vervangen.
 • Makkelijker te bedraden (Met name de looper draad)

IMG_0024

ks1-systeem_newlong_ds11