Jute zakken sluiten met een zakkennaaimachine

Het sluiten van zakken kun je prima doen met een Zakkennaaimachine.

Een zakkennaaimachien wordt ook wel vaak een Portable zakkensluiter genoemd of een zakkenstikker.

Hoe gaat u te werk bij het sluiten van een zakkennaaimachine?
Eerst vult u de jute zak met het materiaal dat u wilt sluiten. Producten die ideaal zijn om op te zakken in Jute zakken zijn aardappelen, uien, Chocolade, Penen en alles dat lekker open en luchtig moet blijven.

zakkennaaimachine_iconGaat het om enkele stuks en moet het op locatie? Een Newlong NP-7a portable zakkensluiter is de ideale keuze voor dit werk bijvoorbeeld in combinatie met een Spring Balancer. Wilt u alles weten over de Newlong Industrial NP-7a? klik dan hier.

De newlong NP-7a is niet alleen robust en uiterst betaalbaar. De machine is ook enorm makkelijk in het gebruik. Een makkelijke machine dus om zakken te sluiten.

Hoe gaat u te werk bij het sluiten van een jute zak? Pak de bovenkant van de Jutezak vast en zet deze tot aan te ingang van de naaimachine.

Hierna zet u de machine aan door met uw vinger op de knop te drukken. Als u nog onbekend bent kunt u het beste oefenen met een stuk stijf papier.

Er zijn ook diverse accessoires beschikbaar voor de Newlong NP-7a Denk aan: Een Spring Balancer, een nekkoord, een crepe tape toevoeging, speciale aanpassingen voor het sluiten van net zakken. 110 volt machines, 230 volt machines, 12 volt machines en zelfs een newlong NP-7a die op Accu’s loopt.

Bekijk ook onderstaande video met betrekking tot het naaien van Jute zakken.

Wat kun je nog meer doen met een Newlong NP-7a zakkennaaimachine? Je kunt er eier banden mee aan elkaar zetten. Met een portable zakkennaaier kunt je ook Klimaatnetten aan elkaar zetten (en weer makkelijk uit elkaar halen) Maar denk ook aan groendoek of de reparatie van tenten. U kunt er veel meer mee dan u denkt.