Oude nest werkt niet meer. Oplossing: aangepaste Nest

Je hebt in het verleden een nest gekocht voordat deze op de Europese markt verscheen (dus direct uit Amerika)

Alles werkte altijd goed echter,  nu met de vervanging van een nieuwe ketel werkt het allemaal niet meer goed.

De Nest die nu momenteel op de Europese markt wordt verkocht is simpelweg een andere nest. Naast de theromstaat wordt er ook een Heatlink meegeleverd.  Deze communiceert via Wifi tussen de thermostaat en de heatlink. De heatlink wordt geinstalleerd in de buurt van je ketel.

Je nest is met de installatie van een nieuwe ketel dus onbruikbaar geworden, laad niet meer op en is af en toe te bereiken als er leven in de thermostaat zit. Je bent dus eigenlijk verplicht een geheel nieuwe nest te kopen.

Oplossing zonder een nieuwe NEST te kopen

Er is echter een oplossing die tevens beter werkt dan de eigen oplossing van nest. Immers, een Wifi verbinding van de thermostaat aan de een kant van je huis die communiceert met wifi naar de andere kan van je huis is niet optimaal betrouwbaar.

de oplossing is een custom made kastje die de oude (amerikaanse) nest weer voed via de betaande kabels in je huis.

Nieuwe ketels laten het niet meer toe dat er stroom gestolen wordt. De nest in vergelijking met bijvoorbeeld oude honeywell thermostaten stelen teveel stroom. Stroom dat niet meer geleverd wordt door de nieuwe ketels.

het resultaat is dat de Oude originele NEST meer amper opgeladen worden en eigenlijk alleen maar storen.

De oplossing is een custom made kstje dat we gemaakt hebben met een eigne stroom adapter . Je hoeft dus geen bedradingen los te maken of te verplaatsen. Je nest kan op zijn oude lokatie blijven hangen. Naast de ketel wordt het maatwerk kastje dan geinstalleer  en de draden gerouteerd. De extra installatie om het geheel weer te laten werken kost je ongeveer 30 euro.

Wil je meer informatie of het kastje bestellen: de kosten zijn 90 euro + 7,50 verzending.

Voor meer informatie, uitleg en bestellingen stuur je een e-mail aan sales@bagsewing.eu