Frank Outlander PHEV / Zundapp Page

Replacing charching port door (klepje) Klokje Rond outlander PHEV Diagnose dan outlander PHEV not charging Outlander PHEV BMU degredation (it is not real time, it only Estimates the degredation, not real link with battery) DBCAM? DB cam only makes sense with a reset outlander PHEV lindqvist method phev BMU DIY Put Charger, remove 12v Battery Letter from Japan Logo’s (voor grafisch, snijplotters, laser snijden)  worden gemaakt met vectoren (wiskundige paden, of beschrijvingen) en niet met pixels zoals foto’s (photoshop) De meeste kosten van het (na) maken van een logo zullen dan ook zitten in de arbeidskosten. Vector bestanden worden opgeslagen als .PDF .SVG en/of EPS (allemaal uitwisselbaar) TIP! Veel vector logo’s online te krijgen. Voorbeeld: https://seeklogo.com/free-vector-logos/zundapp Zelf overtrekken:  Een goede scherpe scan als digitale achtergrond gebruiken. Adobe Illustrator is de standaard (van Adobe) echter vrij prijzig. Gratis alternatieven zijn: Zundapp logo gevonden op internet (Free Vector) weet niet of deze geheel overheenkomt in detail met origineel. originele advertenties ZUNDAPP Bromfiets Dealer Brochure Model Super Combinette De Luxe, KS 50 Sport en KS 100 (Holland 1965)_5