Dichtgenaaide Zandzakken gebruiken isolatie tegen trillingen en geluid

Bag Sewing Europe levert ondermeer portable zakkennaaimachines, onderdelen en het bijbehorende draad. Samen met partners kunnen we ook de zakken leveren. Dichtgenaaide Zandzakken bieden een verrassend effectieve oplossing om hinderlijke trillingen en geluid te dempen. Dit komt door de dempende eigenschappen van zand.

Hoe werkt het?

Vul zakken met zand en sluit deze met een zakkennaaimachine zoals de Newlong NP-7A of vergelijkbare modellen (voor elk budget hebben we hoge kwaliteits oplossingen). Plaats de zandzakken in een stevige constructie, zoals een holle houten wand. Door de stapeling van zandzakken creëer je een muur die trillingen en geluid absorbeert. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van overlast, zowel voor de omgeving als voor eigen medewerkers.

Portable Zakkennaaimachine NP-7A

De portable zakkennaaimachine NP-7A is de ideale partner voor het dichtnaaien van zandzakken op elke locatie. Deze krachtpatser uit Japan is simpel te bedienen en kan tegen een stootje. Verder is de machine futureproof, zeer reparael en alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar mocht er iets mee gebeuren.

Waarom Dichtgenaaide zandzakken?

  • Effectief: Zandzakken bieden uitstekende demping van trillingen en geluid.
  • Betaalbaar: Zandzakken zijn een relatief goedkope oplossing in vergelijking met traditionele isolatiematerialen.
  • Eenvoudig te installeren: Zelfs zonder veel technische kennis kun je een isolatiewand van zandzakken plaatsen.

Isolatiewand van zandzakken:

Een muur van zandzakken vormt een uitstekende isolatiewand. Deze constructie biedt optimale demping van trillingen en geluid, waardoor je een rustigere en comfortabelere omgeving creëert en tegelijkertijd ook een waterkering (Als dit nodig is).

Tips!

  • Ruimte: Zandzakken nemen veel ruimte in beslag. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de locatie van de isolatiewand.
  • Gewicht: Zandzakken zijn zwaar. Zorg ervoor dat de constructie die de zandzakken draagt stevig genoeg is.
  • Vocht: Zand kan vocht vasthouden, wat kan leiden tot schimmelgroei. Zorg voor een goede ventilatie rond de zandzakken.

Dichtgenaaide Zandzakken zijn een efficiënte en betaalbare oplossing om trillingen en geluid te dempen. De eenvoudige installatie en flexibiliteit maken ze een aantrekkelijke optie voor diverse toepassingen. Houd wel rekening met de ruimte die ze innemen en het gewicht van de zandzakken. Zorg daarnaast voor een goede ventilatie om vochtproblemen te voorkomen.