Portable zakken naaimachines voor textiel recycling

Onze portable zakkennaaimachines zijn ideaal voor textiel recycling. De grote zak kan dichtgenaaid worden en springt niet meer open. Voorbeelden van zakkennaaimachines voor textiel zijn de Newlong Industrial NP-7A.

Daarnaast voldoen al onze portables aan alle veiligheids eisen. Draaiende delen bijvoorbeeld zijn me kappen of metalen covers zoveel mogelijk afgedekt. OOk het bewegende mes waardoor er door iedereen veilig mee gewerkt kan worden.

Neem contact op voor Deze portable naaimachines of compatible alternatieve machines van dezelfde kwaliteit en afwerking die wellicht beter bij uw budget passen Ook het draad kan geleverd worden.

Newlong Industrial NP-7a Portable Bag Closer zakkennaaimachine
Newlong Industrial NP-7a Portable Bag Closer zakkennaaimachine